BWBD

New Business Support

Voor wie is BWBD interessant?

Organisaties die zich richten op de b2b markt, innovatie als oplossing zien om stappen te maken, soms op zoek zijn naar groei en soms op zoek verbetering vinden  in BWBD een goede partner. Partnerships worden vaak aangegaan voor langere tijd. We kennen uw organisatie. Vertriouwen vormt de basis .

Wat doet BWBD voor haar klanten?

BWBD werkt met dié innovatieve oplossingen die bijdragen aan vergroting van efficiency en effectiviteit binnen organisaties. Bij  Innovate2Day, een initiatief van I2D, moet het vertrouwen bestaan dat de betreffende innovatie een significante bijdrage levert aan verbetering van (onderdelen van) bedrijfsprocessen van (potentiële) klanten.

Hoe worden organisaties klant van BWBD?

Vaak mont tot mond reclame. Enthousiasme werkt aanstekelijk en doet organisaties besluiten om gebruik te maken van de diensten van BWBD.  Tijdens de kennismaking wordt twee kanten op vastgesteld of er een fit is. Alleen wanneer zowel u als wij de fit zien kan een samenwerking worden aangegaan.
Kunnen wij u helpen te groeien?
Wanneer u een berichtje achterlaat dan nemen wij contact met u op. We lichten u graag toe hoe we in de b2b-markt werken en wat we voor andere organisaties betekenen. Ook vertellen we graag meer over hoe we met innovatieve oplossingen onze relaties verrassen. Na een gedegen analyse stellen we gezamenlijk vast of we met ons netwerk een extra impuls kunnen realiseren. Wellicht dat we ook u van dienst kunnen zijn met het realiseren van extra groei.

Wij nemen graag contact met u op!

15 + 5 =