Ron Rombouts

Ron Rombouts

Oprichter / CEO van Parley

Ron Rombouts – oprichter / directeur

Human Resource Management heeft internet nog niet écht ontdekt. Daar komt verandering in nu Parley en AtMondayde handen ineen hebben geslagen voor het creëren van een geïntegreerd platform, het HRM Online Parley Platform(HOPP). Bedrijven kunnen hier in een afgeschermde eigen omgeving onder meer hun eigen mobiliteitscentrum inrichten, opleidingen boeken en kandidaten benaderen – en dat alles voor aanzienlijke lagere kosten dan via de afzonderlijke, traditionele kanalen. Na tal van andere sectoren bereikt de disruptie nu ook de wereld van het personeelsbeleid.

Vanuit frustratie focus op resultaat en kosten
HOPP is ontwikkeld vanuit de frustratie dat HRM inefficiënt en weinig effectief is. Zowel voor de in- als externe arbeidsmarkt. Kandidaten en organisaties zijn afhankelijk van derden. Voor de externe arbeidsmarkt met name door het grote aantal schakels tussen kandidaten en het bedrijf dat op zoek is naar capaciteit. Daarbij is informatie over externe kandidaten in de meeste gevallen afgeschermd en gaat er veel tijd en geld zitten in het selecteren van de beste kandidaten. De interne arbeidsmarkt is vaak nog onderontwikkeld en niet georganiseerd. Dit leidt tot gemiste kansen voor bijvoorbeeld werknemers die op zoek zijn naar extra uurtjes te koppelen aan behoefte op dit vlak binnen de organisatie. Wij gaan dat anders doen!

Verbeteren slagkracht interne en externe arbeidsmarkt 
HOPP stelt zich tot doel de slagkracht van de in- en externe arbeidsmarkt sterk te verbeteren voor bedrijven en werknemers. Parley beïnvloedt deze slagkracht direct door het in- door- en uitstroom proces met HOPP zo goed virtueel te faciliteren dat de cyclus wordt verkort. Daarmee worden de kosten van HR diensten drastisch verlaagd bij tenminste gelijkblijvende kwaliteit.

Landelijk georganiseerd met regionale expertise centra 
Parley is landelijk georganiseerd en heeft een aantal zogenaamde regionale expertise centra. Ieder expertise centrum heeft een aantal zeer ervaren zelfstandige HR-experts, wij noemen het HR-puzzelstukjes, die samen het volledige HR-plaatje coveren. Op dit moment zijn er al expertise centra in Den Haag en Eindhoven. In het najaar worden ook expertise centra geopend in Arnhem, Utrecht, Leeuwarden, Rotterdam en Zwolle.

Meer weten, neem contact op met Jeroen van Eijndhoven.

M : 06 2150 2558
E : jeroen@innovate2day.nl